Следвайте ни

Търсят варианти да няма опашки пред „Дружба“ на изборите 

viber icon

Все още няма отговор от Централната избирателна комисия дали на РИК- Хасково ще бъде предоставена демонстрационна машина. Тя бе поискана за обучение на избиратели за вота следващия месец. Това стана ясно на днешната работна среща на областният управител Минко Ангелов, заместниците му, секретарят на администрация Стефан Танев и представители на общинитe. 

Секционните комисии, които пристигат с автобуси от по-отдалечените общини като Маджарово, Тополовград и Ивайловград да получават поредни номера за влизане в зала „Дружба“, бе сред предложенията, направени на срещата. Според представителите на тези общини това  ще улесни хората, които предходния път чакаха часове, за да предадат протоколите. 

На срещата се обсъдиха организационно-технически въпроси във връзка с разпространението на машините по секциите и график, синхронизиран с общините при получаването им. Инж.  Минко Ангелов каза, че с РИК- Хасково и МВР, ще обсъдят темата с логистичната фирма, за да се съгласува с графиците на общините в срокове, които да гарантират по-добрата организация.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?