Следвайте ни

Търси се директор на Регионалната библиотека в Хасково 

viber icon

Конкурс за директор на Регионалната библиотека  „Христо Смирненски“  обяви Община Хасково. Кандидатите да заемат длъжността трябва да имат степен магистър в  направление „обществени комуникации и информационни науки“ и поне 5 години стаж в библиотека. Необходима е още копютърна и чуждоезикова подготовка, допълнителна квалификация в областта на библиотечното дело, както и участие в разработването на проекти.

Кандидатите ще защитят своя концепция за дейността и развитието на Регионалната библиотека за период от 4 години. За такъв период ще се заеме длъжността. 

Сегашният директор на библиотеката Кирилка Страшникова, която е неин дългогодишен служител, бе назначена още по времето на кмета Георги Иванов  до провеждането на конкурс. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Автотранспорт

Автотранспорт

21.04.2021 | 12:42

Марта м....нета на автори късмета. Тя е най- подходяща.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?