Следвайте ни

Срамота! Два камиона смет извозиха от любимо място за отдих

viber icon

Два камиона с отпадъци, оставени от любители на пикници,  ба извозени от местността Чешмите край животинския пазар в Хасково. Мястото е любимо за почивка и пикници на стотици хасковлии, но бе превърнато в бунище, тъй  като всеки, минал от там, беше оставил по нещо от себе си.

Сега поляната е окосена, чешмата и местата под навесите са изчистени, а два камиона отпадъци вече са изхвърлени. Следващата седмицата работата по обработка на зелената площ продължава. 

Община Хасково се надява, че от тук нататък Чешмите до хайван-пазар ще продължат да бъдат не само любимо, но и чисто място за събирания и отдих. 

Само преди дни общинското предприятие „Екопрогрес“ почисти и друга крайградска  зона за отдих. От местността Чешмите над Кенана бяха вдигнати 2 тона боклуци. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?