Следвайте ни

Солариум за 15 800 лв. продава НАП

viber icon

10-годишен солариум, в много добро състояние,  продават публичните изпълнители от НАП в Хасково. Съоръжението е марка ISUN CPS 160/180 W SL ORANGE и се предлага на търг заедно с монетен апарат и комплект от 100 броя жетони. Намира се на адрес в Хасково и може да бъде огледан до 3 ноември включително, при спазване на мерките за епидемична безопасност. Първоначалната му цена е 15 800 лв. Желаещите да го откупят следва да подадат ценово предложение, не по-ниско от стартовата цена, в срок до 3 ноември. До същата дата се внася и депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена на съоръжението.

Близо 98 хиляди лева събраха от търгове публичните изпълнители на НАП през третото тримесечие на годината, след като образуването на нови изпълнителни дела и прилагането на принудителни мерки за събиране на неплатени в срок публични задължения бяха възобновени.  С тази сума, от началото на годината досега, от продажби на активи – недвижими имоти, движими вещи и превозни средства, приходната администрация в Хасково е събрала малко над 165 хиляди лева. 

От НАП апелират при затруднения в навременното плащане на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат към публичните изпълнители на Агенцията. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?