Следвайте ни

С вяра в доброто ГЕРБ- СДС откри кампанията си в Хасково

viber icon

По традиция коалиция ГЕРБ- СДС откри предизборната си кампания с водосвет в църквата „Св. Архангел Михаил“ в Хасково. Кандидатите за народни представители от листата с №5 в бюлетината запалиха свещ за здраве, мир и успех в предстоящата предизборна надпревара и за победа на изборите на 11 юли.

Водачът на листата Делян Добрев подчерта, че отборът на ГЕРБ- СДС тръгва в тази кампания с вяра в доброто и с намерение да проведе позитивна и градивна кампания. 

„ Както винаги до сега ние няма да изтъкваме лошото у опонентите ни, а ще бъдем концентрирани върху идеите за развитие на региона и на България“, заяви Делян Добрев. Преди месеци, по време на предишната кампания, ГЕРБ-СДС представи няколко много интересни и важни проекта за развитието на област Хасково и не се отказва от тяхната реализация. „Има обаче един конкретен проект, който, за съжаление служебното правителство спря- това е изграждането на велоалея между Хасково и Минерални бани“, съобщи водачът на листата с №5. „Сега имаме нови идеи. Една от тях е за довършване на околовръстния път на Хасково от кв. “Бадема“ до съществуващото околовръстно шосе до бившия ТЕЦ. Това ще доведе до извеждане на товарния трафик извън града. И ние ще положим усилия през следващия мандат този проект да се случи“, увери Делян Добрев. Той е категоричен, че листата на ГЕРБ- СДС е от изявени личности, които заедно правят един #силен #отбор, който ще работи за ред, спокойствие и сигурност на хората.

 

 

 

Коментари (1)

vote

vote

15.06.2021 | 14:35

Харманлийската брaнтия са я изритали чак на 8-мо място. Буци няма вече доверие на калинките си.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?