Следвайте ни

Приемат документи за финансиране на инвитро в Димитровград

viber icon

Започна приемът на документите на кандидатите за финансова помощ от Общинския фонд "Инвитро" в Димитровград.  Крайният срок е 14 април т.г., съобщиха от кметството.

Съгласно Правилника за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция средства от фонда се отпускат на съпрузи и двойки, от общината, живеещи на съпружески начала с репродуктивни проблеми. ​Пари от фонда се отпускат и заинвитро процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди. 

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на общината,  раздел дейности и услуги (ВИЖ ТУК!).  

Наборът документи се внася в сградата  на кметството, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите. ​Пликът трябва да е запечатан, а върху него ​да са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и с текст: "За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция"

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?