Следвайте ни

Посещавани заведения в Хасково търсят персонал 

viber icon

Някои от най- известните и посещавани заведения в Хасково имат нужда от персонал. Обявите са в специализиран сайт за подбор на кадри. На кандидатите се предлага 8-часов работен ден на смени, за част от позициите са обявени и заплати. 

Дневен бар на Щрасето има нужда от бармани и сервитьори. Търси и хигиенистки, за които предлага чиста  заплата от 500 до 600 лв. Бармани и сервитьори набира други дневни заведения тип бистро, както и нощен, много посещаван бар.

Рибен ресторант край града също търси персонал. Той има нужда от бармани, сервитьори, готвачи и транжор на риба. 

Това съвсем не са единствените вакантни позиции в бранша. Персонал трайно не достига по заведенията. Вероятно заради ковид кризата това лято липсваха временно работещите в него ученици, няма ги и студентите. Браншът излиза от кризата и има нужда от работна ръка. Клиентите, които спокойно посещават заведения,  се увеличават. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Василев

Василев

16.09.2020 | 15:30

Там край града - имаше една песен. Само,че рибата "дъха".

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?