Следвайте ни

Моторист едва не се преби по стълбите пред „Шок“

viber icon

Моторист едва не се преби по стълбите пред бившия бар „Шок“ в Хасково. Инцидентът, който стана по обяд, по чудо не взе жертва. Човекът се отърва с уплаха и лека рана. 

Влизайки на синята зона пред банката, шофьорът не забелязал бордюра, минал през него, а веднага след това полетял по стръмните стълби надолу. Озовал се пред входа и просто не повярвал на случилото се. Имам шлем, той ме спаси, ползвайте го, коментира човекът. 

На инцидента, който се случи заради миг невнимание, станаха свидетели много хора в днешния изключително оживен ден. Добре че никой от намиращите се наблизо не пострада. Малко по- късно и моторът бе изваден. 

Между другото, част от навеса пред бившия бар, в който от известно време  се извършва  ремонт, е опасен. Елементите на конструкцията са плашещо надвиснали и всеки момент ще се стоварят върху нечия глава.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?