Следвайте ни

Млад лидер: Образованието е живият контакт

viber icon

Верен на стила си, заместник-председателят на Гражданско сдружение „Родопско утро” Антон Атанасов направи обръщение към учениците за днешния 15 септември. Ето какво написа той: 

Скъпи ученици,

Вярвам, че 15 септември е важен за Вас и най-вероятно го приемате със смесени чувства, защото той е разделителната линия между два периода в иначе крехкия Ви живот – винаги кратката за Вас ваканция и новата учебна година. Пред всеки от Вас стои стълбата на българското образование. Някои са по-близо до нейния край, но други са в самото ѝ начало. Надявам се да се изкачите по нея заедно със своите учители. Те са хората, които ще Ви покажат пътя напред. Заслужават не само уважение, но и много, ама наистина много любов!

Учебната 2019/2020 беше меко казано различна. Иска ми се да вярвам, че тази ще бъде поне няколко идеи по-близо до нормалното, защото едно от най-големите предимства на образованието е живият контакт. Всеки има нужда от емоции, но те не могат да бъдат изживени пред компютъра вкъщи. Съветвам Ви да се пазите, но и да не изпускате и един от момент от училище, защото ще дойде време, в което то да Ви липсва!

Бъдете здрави!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?