Следвайте ни

Митничари взеха сескуалния стимулант на турчин 

viber icon

Голямо количество контрабандни сексуален стимулант откриха митничари в лек автомобил, пристигнал на Капитан Андреево от Турция. Колата с чуждестранна регистрация е вчера, а нея са открити 1050 сашета със стимулант, съобщиха от агенция "Митници". 

Шофьорът, турски гражданин, е пътувал в автомобила със семейството си за Германия. На българския митнически пункт, той и пътниците са заявили, че нямат нищо за деклариране. Митническите служители обаче открили укрити на различни места в личния багаж 150 кутии, съдържащи общо 1050 сашета лекарствен  продукт с надписи „KAMAGRA“  - вид сексуален стимулант. Също в личен багаж са открити  и пакети с 2 кг нарязан тютюн за пушене и 800 къса /40 кутии/ цигари без български акцизен бандерол.  Установено е, че недекларираните  стоки са собственост на шофьора на автомобила - турски гражданин с инициали М.Т.  Срещу него са съставени два акта за пренасянето на акцизните стоки и на лекарствените средства в нарушение на Закона за митниците.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?