Следвайте ни

Колоездач крие дрога в щайга, намериха му и нивата 

viber icon

Няколко удара направи полицията в региона по линия на престъпността  в малките населени места. Нива с 33 растения канабис бяха открити в местността  „Илиман дере“ край Тополовград, след като колоездач заведе униформените там.  Той би спрян за проверка край Елхово, а в касетка, тип щайга на колелото му полицията открила 2.3 кг канабис. 

Още двама, отглеждащи дрога, са задържани при друг случай. Вчера в 3,45 часа, икономическите полицаи са проверили частен дом в свиленградското  с. Мустрак, обитаван от 36-годишен мъж. От дома са иззети общо 720 къса безакцизни цигари от различни марки, но се оказало се, че домакинът заедно с 36-годишен димитровградчанин са засели и отглеждали конопени растения в двор на изоставена къща в селото. Намерени са 3 кила канабис. 

За последните 10 дни, при три специализирани полицейски операции на територията на Свиленград и региона, са задържани четирима мъже за отглеждане на канабис в ниви в с.Димитровче, с.Левка и с.Мустрак, казаха още от полицията. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?