Следвайте ни

Кметът се срещна със социалните клубове

viber icon

Кметът на община Хасково Станислав Дечев и заместникът му Мария Вълчева проведоха  работна среща с представителите на социалните съюзи в общината. В разговорите бяха набелязани конкретни проблеми, които трябва да бъдат разрешени, за да се подобри качеството на живот и социализацията на хората в неравностойно положение.

„Това не е първата ни среща, но е първа с Вас в качеството ми кмет. Днес маркираме проблемите и Вашите искания. През януари ще направим следваща работна среща, на която да ще обсъдим и конкретните Ви искания по отношение на новия бюджет и субсидирането на клубовете и социалните дейности, които извършвате“, каза кметът Станислав Дечев. 

В срещата участваха представители на Клуб на инвалидите с физически увреждания, Районна организация на глухите, Сдружение „Клуб за рехабилитация и социална интеграция на лица с увредено зрение“, Сдружение „Диабет 2012“, Сдружение „Съюз на диабетоболните“, Сдружение “Българска асоциация на хора с онкологични и други заболявания“, Дружество „Военноинвалиди“. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?