Следвайте ни

Дядка в ареста за блудство с 6-годишна внучка в Хасково

viber icon

Обвиненият за блудство и педофилия с 6-годишно дете Ангел Михайлов остава в следствения арест. Това реши Хасковският районен съд. 

Историята е от лятото на 2019 година в квартал "Република". Според разследващи, мъжът упражнил в къща на роднини мераците си със свота малолетна внучка.

Прокурор Мая Кьосева поиска най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". 

В пледоарията си, прокурорът каза още, че детето е разпитвано в синя стая. Момиченцето имало ясни спомени, макар и по детински обяснени, установили психолози. 

От държавното обвинение казаха още, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че Ангел Михайлов е извършител на престъплението и съществува опасност да се укрие или извърши друго деяние. 

Ангел помоли за по-лека мярка. Въпреки че е реабилитиран, в досието на хасковлията фигурират 4 присъди за кражби и неизплащане на издръжки.

Обвиняемият каза в залата, че не иска да бъде задържан под стража, имал влошено здравословно състояние и затова поиска делото да бъде отложено с месец. 

Определението може да бъде  обжалвоно в тридневен срок пред Окръжен съд - Хасково.

 

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?