Следвайте ни

Домашният социален патронаж в Харманли презентира приготвянето на храна

viber icon

Домашният социален патронаж в Харманли ще демонстрира нагледно как се приготвят ястията в базата му и какво е нейното качество. Поканата е отправена от кмета на общината Мария Киркова по повод възникнали дискусии в публичното пространство, съобщиха от кметството.

От общината се правят регулярни проверки и към този момент не са били установени нарушения, свързани с количество, рецептура и качество на храната. Извършвани са били и проверки от инспектори на БАБХ-Хасково, които също не са установили разминаване със стандартите. Периодично се правят и анкети на потребителите за качеството на предоставяната им услуга, уверяват от общината.

В кухнята на социалната услуга ежедневно се приготвя храната на над 330 потребители, която след това директно се доставя по домовете им, припомниха от местната администрация.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Anatema

Anatema

23.01.2021 | 16:42

презентира /PRESENTS/ PREDSTAVYA

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?