Следвайте ни

Читалня в Градската библиотека ще носи името Снежана Янева 

viber icon

Голямата читалня в Градската библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград да носи името на Снежана Янева, предлага на ОбС Гергана Кръстева. Предложението си председателят на ОбС мотивира с 30-годишната подкрепа на  Янева  към модернизацията  на институцията, като неин приятел и като председател на Българската библиотечно- информационна асоциация и на Фондация „Глобални библиотеки“.

Снежана Янева почина в края на м.г. Тя е родена на 8 март 1952 г. в Димитровград. Работила е у нас и в чужбина. През 1992 г. започва работа в посолството на САЩ у нас. Винаги тя е помагала на библиотеката. 

Заседанието на ОбС е този четвъртък.  На него съветниците ще решават още за продажбата и отдаване под наем на общински имоти. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?