Следвайте ни

26-годишна хасковлийка е с covid-19, срещнала се със завърнали се от Англия

viber icon

Първият случай на коронавирус в Хасково е типичен за неспазване  на предпазните мерки,  които непрекъснато се повтарят от властите. Болната 26- годишна жена е контактувала с пристигнали от Англия роднини, които вече са в Турция, съобщи шефът на РЗИ д-р Соня Димитрова. Родните пък пристигнали у нас пред летище Пловдив, дошли до Хасково, където е бил контактът.

Жената е в Инфекциозно отделение, в добро състояние е. В болницата е докарана с колата на съпруга си.  Той е под карантина в жилището им, ще му бъде направена проба. 

В магазините, от които се предполага че е пазарувало семейството, се спазват предпазните мерки, така че рискът не е голям, каза д-р Снежана Иванова.

Подробности за жената не бяха дадени, освен че наскоро е била съкратена. Според коментари  в социалните мрежи обаче семейството е от Долно Съдиево, но живее в Хасково.

От РЗИ заявиха, че работещите в Инфекциозно са осигурени с предпазни средства, а отделението е готово да приеме болни от вируса.

Коментари (4)

Иван

Иван

26.03.2020 | 20:29

Не не е ромче,от другите братя е.

Отговори
4 0
Иван

Иван

26.03.2020 | 20:26

Много са като тази,идват си от чужбина айде по магазините като не видя ли и то на тумби,и сега да платим.

Отговори
5 0
Данко

Данко

26.03.2020 | 20:12

На бас, че е мангалче.

Отговори
2 0
Митко

Митко

26.03.2020 | 19:56

Така е като не се спазва карантина нека се га я глобят 5000 лв и заради тази тъпа патка ще тегли целия град айде да ви е честито започва се мамицата ни ще разкатае много хора няма да оживеят след болестта заради една пръдла

Отговори
11 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?