Следвайте ни

Асеновград зарадва деца с таблети и принтери

viber icon

Община Асеновград получи 9 100 лева по Целева програма за подпомагане образователния процес на децата и младежите от I до XII клас, настанени в социални услуги от резидентен тип. Със средства от Фонд „Социална закрила” са закупени и предоставени технически устройства за нуждите на потребителите от две институции.

Това са Центърът за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания (ЦНСТДМУ) – Асеновград и Комплексът за социални услуги „Гергана“ (КСУ) – село Нареченски бани, обединяващ два Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания.

Предоставени им бяха общо 19 таблета, четири лаптопа и два цветни мастилоструйни мултифункционални принтера. КСУ в Нареченски бани получи 13 таблета, три лаптопа и един принтер. А на ЦНСТДМУ в Асеновград бяха предоставени шест таблета, един лаптоп и един принтер.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ПУКНИТЕ

ПУКНИТЕ

20.11.2020 | 15:27

ЦДСТМУД Другари Другари Другари нъл плюхме ПЛЮХТЕ по навлезлите в българския език съветизмени съкръщения като НДКВ на ТКЗС и други безподобия граматичически който налагате в пространството КНОПИ РСВ на РЗИ ПРСТПК и да стигнем до ПКП или ПКПКП

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай