Следвайте ни

Асеновград обяви конкурс за най-красива снимка

Темата е живата история на града

viber icon

Общинският младежки съвет – Асеновград съвместно с общината организират конкурс за най-красива снимка. Фото състезанието вече стартира и първите фотографии са получени. Темата на конкурса е "Живата история на Асеновград". В него може да участва всеки, без възрастови ограничения. Условието е снимката, която ще изпрати, да бъде авторска. Участниците могат да изпращат фотосите на фейсбук страницата на Общински младежки съвет - Асеновград или на e-mail: [email protected].

Снимките, които ще се състезават в конкурса, ще бъдат разделени в 3 категории: снимка с телефон; снимка камера/фотоапарат; снимка с дрон. Всеки участник има право да изпрати до 8 снимки. „Нямате право да снимате хора, освен ако нямате декларация, подписана от тях или техните родители (за непълнолетни лица), че дават съгласието си да бъдат снимани. Нямате право да качвате снимки, които не са Ваши! Носите пълна отговорност, ако снимката е открадната!“, посочват от Общинския младежки съвет.

Победителят във фото конкурса ще бъде определен изцяло от оценката на публиката. Снимката, която успее да събере най-много харесвания, ще спечели и първото място в съответната категория. Фотографиите ще бъдат качени на фейсбук страницата на организацията, като всеки ще има право да гласува с „like“ за тази, която най-много му харесва.

Наградният фонд е осигурен от община Асеновград. Победителите в 3-те категории ще получат по 50 лева. С грамота пък ще бъдат удостоени класиралите се на първите 3 места във всяка категория и снимките им ще бъдат публикувани на началната страница в интернет сайта на община Асеновград. Краен срок за изпращане на снимка - 07.08.20 г. (петък).

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?