Следвайте ни

Здравко Димитров: Манипулация е, че се посяга на парите за онкоболните

viber icon

Уважаеми дами и господа общински съветници, 

Една напълно фалшива новина, една напълно манипулативна информация за пренасочване на средства за лечение на онкоболни ме кара днес да оттегля предложението за възлагане на управителя на „Комплексен онкологичен център – Пловдив“ ЕООД да закупи медицинска апаратура за наблюдение и лечение на болни от коронавирус. Става въпрос за използване на средства, които са отделени за изграждане на паркинг и СМР от Онкологичния диспансер в Пловдив.


Оттеглям точката, защото това е единственият начин да спра всякакви манипулации по темата, че се посяга на пари за лекарства на онкоболните. Това фактически е абсолютно невъзможно, защото лекарствата се осигуряват с държавно делегирани средства. Тези хора са от рисковите групи и грижата за тях е с най-висок приоритет за нас! Дълбоко съм възмутен от поведението на някои наши съграждани, които се опитват в чумавото време да трупат рейтинг.  

Община Пловдив и Общинският кризисен щаб са силно мобилизирани от първия ден на извънредното положение и предприемат всички мерки, за да гарантира живота, здравето и сигурността на пловдивчани. Това е най-важната ни цел сега!  От тази трибуна, призовавам вас, общинските съветници, да бъдем единни и да работим заедно за Пловдив и да изведем града с възможно най-малко щети от епидемията!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Пловдивчанка

12.04.2020 | 16:56

Защо я оттегли?! Дали щеше да мине?! И пак Тотев виновен! Нали знаете, че не е той. Защо разрешихте на това недорадумение К.К. да Ви дава акъл как се приствояват пари! Та той е гинеколог?! Да си остане такъв!

Отговори
0 0

Зравка Димитрова

11.04.2020 | 23:03

Глупаците да най неприятните крадци- крадат и времето, и настроението ти. Гьоте.

Отговори
1 0

Ха- ха

11.04.2020 | 02:44

Купихте ли нещо, дадохте ли нещо, та тръгнахте да го прибирате?! Къде са щаба от юристи на Общината?! Друг е въпроса за това, какво дадохте на тези болници по време на епидемията! Организирана група от наглеци!

Отговори
1 0

Дим. Хаджийска

11.04.2020 | 02:30

Безобразие. Сваляне до минимум на крехкото одобрение за " новата" управа. Липса на знания за елементарти и ясни законови положения. Некомпетентност. Наглост. И стремеж да се "докопа" нещо, което не им принадлежи. Това е новото управление на Община Пловдив. Разбире се, че Тотев щеше да се справи по добре. Както и да се справи с настоящата криза. Питайте! Пари от здравето на онкоболни, психично болни и др. отпуснати от МЗ вкл. по дадени по пътеки НЕ се пипат, Срам ме е. Тежко за Пловдив.

Отговори
2 0

Ал. Алексиев

10.04.2020 | 12:31

Г-н Кмете, така или иначе някой Ви подведе- и Вас, и г- н Кирчев. Поведението на този човек бе неприемливо и по време на Общ. Сесия. Не е ли редно той да хвърли оставката? Още повече обясни откъде идва и опита му- от бивш. кмет, и редно ли е това. Защото знае, че не е. Редно ли е му дават обяснения общ.съветници как гласуват?! Много насериозно се взе. Съжалявам за някои от съветниците Ви.

Отговори
2 0

Ани

09.04.2020 | 20:27

Всичко е една политика, психяса хората

Отговори
2 0

Кокича

09.04.2020 | 19:38

Ти си най голямата беда която можеше да се случи на града. По лошо от корона вирус

Отговори
3 0

Пловдив

09.04.2020 | 19:00

Кого лъжете?! Кого мяткаш в тъмното?! Сестри и лекари?! Не Ви е срам?! Великите мислители. Срам ме е, че живея в този град.

Отговори
3 0

Мисирки с мисирки

09.04.2020 | 15:29

Здрафчето и здравеца.Безценно.тотю,ако и да беше крадеца на века, не беше толкова зле.

Отговори
3 0

Оставка!

09.04.2020 | 11:51

Щом е лъжа, защо го оттегляш? Значи не съвесм. А какво ще си купи? И дали ще си купи? Като ви разкрием и давате заден , измамници такива!

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?