Следвайте ни

Търсят медицински сестри с 3 бона заплата в Пловдив

viber icon

Почти няма лечебно заведение в Пловдив, което да не набира нови служители. Кадри се търсят и в УМБАЛ „Пълмед“, МБАЛ „Св. Пантелеймон“, МБАЛ МК"Св. Ив. Рилски", МТБ Пловдив, УМБАЛ „Еврохоспитал“,  МБАЛ „Пловдив“, Многопрофилна болница за активно лечение „Централ Онко Хоспитал“.

Заплатите, които се предлагат в част от обявите за медицински сестри, гонят тези на лекарите. Така например в УМБАЛ „Св. Георги“ възнаграждението, срещу което те ще полагат труд стига до 3300 лв. бруто, става ясно от обявите в онлайн платформа за работа. В същото лечебно заведение се търси и лекар за клиниката по Инфекциозни болести. Той ще се разписва месечно срещу сума до 4000 лв. бруто.

Медицинските сестри са нужни за покриването на капацитета на УМБАЛ „Св. Георги“ в звената с пациенти с COVID-19 към Клиниката по инфекциозни болести, както и към интензивния сектор за лечение на пациенти с COVID-19 към КАИЛ. Те ще се трудят на 12 часови смени по график. От нови попълнения обаче има и в други отделения като звено „Хирургия“, в „Клиниката по ортопедия и травматология“, „Първа клиника по хирургия“.  

Освен тези, които ще бъдат назначени на щат, от УМБАЛ „Св. Георги“ се оглеждат да наемат и 10 медицински сестри доброволци, които да съдействат при обгрижване и манипулации на болните от COVID-19 пациенти. Условието е те да са със  завършен трети курс медицинска сестра или пети курс медицина. Оказва се, че на територията на Пловдив има и глад за лаборанти, лекари, санитари и преносвачи.

 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

САМОУБИЕЦ =ЗА 3466 ЛЕВА МЕСЕЧНО ПЛЮС КВАРТИРНИ АКО МОЖЕ

САМОУБИЕЦ =ЗА 3466 ЛЕВА МЕСЕЧНО ПЛЮС КВАРТИРНИ АКО МОЖЕ

28.11.2020 | 00:55

ВЕДНАГА СЕ УВОЛНЯВАМ ОТ АФГАНИСТАНИЯ ЗА ДА ПРЕБОРЯ ПЛОВДИВСКИО ВИРУС ОБАЧЕ КАКТО КОЛЕГАТА ОТ ЮЧБУНАР / ТРИКЛАДЕНЦИ ТРИХЪЛМОВ "ФЮРЕР" ГРОЗЕВ ЩЕ ИСКАМ ОБЩИНСКА КВАРТИРА ЖИЛФОНД СЪС ХАЗЯЙКА (МОЖЕ ИЗРУСЕНА ФМЕСТО ИСТИНСКА). ПОНЕ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА МОГА ДА ОЦЕЛЕЯ.

Отговори
2 0
Има да търсите

Има да търсите

27.11.2020 | 20:10

Николета Лозанова е подновила автопарка си с нов баровски джип за 250 бона. Съвсем новото возило на плеймейтката е модел от 2020-та година и струва цели 120 000 евро, като това е цената за базовия модел, без допълнителни екстри. Ни Ло е фенка на джиповете "Мерцедес", но предишното й возило бе бяло, а сега се е спряла на черен цвят. Моделката изкарва достатъчно и може да си позволи да има толкова скъпа кола, пише lupa.bg.

Отговори
2 0
Иво

Иво

27.11.2020 | 16:36

Търсете, търсете! Така ще търсите и инженери някой ден! Ама ще намерите дедовия!

Отговори
7 0
Търси работа на първа линия малко зад ТИЛА

Търси работа на първа линия малко зад ТИЛА

27.11.2020 | 16:20

Санитар за 10 000 лева заплата търси работа плюс Майбах и Джип за магистралите и охрана от НСО и къща за гости в Барселона Офертите изпращайте на Дондуков 1 и 2 През ноща на Позитано или в МНО или МВР Приемам.заплащане и в руски рубли еврейски шекели северомакедонски денари разбира се в ошфорна сметка при сключване на трудовия договор

Отговори
9 0
Къде ли е уловката?

Къде ли е уловката?

27.11.2020 | 15:35

"Той ще се разписва месечно срещу сума ДО 4000 лв. бруто." Значи може и да не е 4000, а да е 3059, примерно.

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?