Следвайте ни

Стартира ремонтът в Инфекциозна клиника

viber icon

Ремонтът в Инфекциозна клиника на УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив стартира днес. Новината съобщиха от фейсбук групата "За доброто на Инфекциозна клиника", които през миналата година дадоха старт на кампания за събиране на средства за ремонтирането на здравното заведение, което е в недобро състояние.

От ръководството на клиниката добавиха, че са освободени две стаи на втория етаж, който първи ще бъдат ремонтирани. По-малкият брой пациенти и мекото време позволяват да се работи на място в здравното заведение. Обновлението на базата бе планирано да започне в първите дни на февруари, но бе отложено, тъй като тогава върлуваше грипната епидемия и всички стаи бяха пълни с болни пациенти.

Кампанията за събиране на средства за ремонта в Инфекциозна клиника започна в края  на миналата година и на призива на организаторите откликнаха много хора  и организации от страната и чужбина.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?