Следвайте ни

Състоянието на заразения с COVID-19 кмет на "Източен" е стабилно

viber icon


Тотална дезинфекция  се извършва в момента в кметството на "Източен", след като кметът на района Иван Стоянов е разбрал, че е заразен от CОVID-19.

Служителите  бяха помолени да излязат навън, докато  екипът на "Дезинфекционна станция" обработва с препарат сградата на ъгъла на "Шести септември" и Цариградско шосе.

"Предприели сме всички необходими  мерки - дезинфекция и изолиране на  служители, които са били в контакт с г-н  Стоянов. Лично той е  предоставил списък на хората, с които е провеждал срещи", обясни за "Марица" зам.-кметът Атанас Кунчев.

Иван Стоянов се е почувствал неразположен още през миналата седмица и от петък не е на работа. Не си вдига мобилния телефон, но колегите му разказват, че  се е чувствал добре и нямал симптоми.

В кметството обаче  до днес  са знаели, че е в отпуск.

Атанас Кунчев обясни, че тепърва ще се решава дали ще се правят тестове на всички служители. Но уточни, че  администрацията работи в намален състав, тъй като част от чиновниците били в отпуск през миналата седмица, включително и секретарката на Иван Стоянов. Той няма шофьор и сам кара колата, кръстосвайки всеки ден района.  

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?