Следвайте ни

Училище за родители в мол "Марково тепе"

viber icon

Едно от най-успешните Училища за родители - "Моето дете", стартира поредица от срещи в мол "Марково тепе". Веднъж месечно бъдещи и настоящи родители от Пловдив и региона ще получат полезна и интересна информация, свързана с раждането и отглеждането на детето.

Вече повече от 9 години „Училище за родители Моето дете" е част от подготовката на стотици семейства в цялата страна, очакващи своето първо или поредно бебе. Лекциите са безплатни, подходящи и удобни за бременни жени и майки. За всяка среща са осигурени вода, подаръци от партньори и комплимент комплект списания от СББ Медиа.

По най-важните въпроси, свързани с раждане, кърмене, захранване и отглеждане на дете ще говорят опитни акушер-гинеколози и акушерки, педиатри, неонатолози, рехабилитатори, специалисти "Човешки ресурси", инструктори по първа помощ и др. Със свои лекции се включват и Лидер-консултантите от международната организация в подкрепа за кърмене Ла Лече Лига, България. На въпросите на родителите ще отговарят представители на най-големите фармацевтични и козметични компании на пазара.

Час на провеждане на срещите: 10:00-12:00 часа, локация: ниво +1, до магазин Asics, мол "Марково тепе".

За повече информация следете сайта www.moetodete.bg, както и фейсбук страницата "Училище за родители Моето дете" и Mall Markovo Tepe.

ВГРАДКА Програма на срещите:

05.03 Захранване на бебето

02.04 Първа помощ за бебето и детето

07.05 Излизане по майчинство

04.06 Консултации на бебето

02.07 Раждане - естествено или секцио. Видове анестезии. Възстановяване

06.08 Кърмене. Проблеми и решения. Ползи и значение

03.09 Грижа за новороденото

01.10 Захранване на бебето

05.11 Първа помощ за бебето и детето

03.12 Излизане по майчинство

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?