Следвайте ни

Прилагат лазертерапия в „Уни Хоспитал“

viber icon

Ефективна лазертерапия се прилага в отделението по физикална и рефабилитационна медицина на болница "Уни Хоспитал" в Панагюрище Това сподели неговият началник д-р Борис Джурджев. Лечението се извършва с терапевтичен диоден лазер, който въздейства противовъзпалително и обезболяващо.

Приложението на процедурите е при широк спектър от неврологични, ортопедични и възпалителни заболявания, уточни д-р Джурджев.

Лазертерапията е физиотерапевтична процедура използваща силно насочен сноп светлина, която въздейства на тялото чрез биостимулация и регенерация на тъканите. Процедурата се назначава от специалист след преглед, който е безплатен.

 За повече информация и записване на час - тел.:0357/88 581.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Стефанов

25.02.2020 | 10:17

Това е поредното постижение на ИНЖЕНЕРИ - ПРОГРАМИСТИ и др. разни специалисти а не на лица с медиц. дипломи...Отново се констатира факта, че ДОКТОР НЕ ПРАВИ ПРЕГЛЕД И НЕ ЛЕКУВА....Не се учудвайте ако някой мед. наглец ви каже - това струва еди колко си....Чудя се тези хора вижда ли ли са компютри - имат ли представа от понятието ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ.....Нека се поогледат тук и там по разни магазини какво правят хората. Тези неща обаче не се правят с прегледи - консултации и изписване на хапчета....

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?