Следвайте ни

Подкрепят онкоболни жени с проявата "Тя е красива"

viber icon

Събитието „Тя е красива“ в подкрепа на жени, диагностицирани с онкологично заболяване, ще се състои на 26 януари (неделя) от 10.00 часа в Онкологичния център на МБАЛ „Уни Хоспитал“.

Проявата цели да покаже, че въпреки предизвикателствата на диагнозата и лечението, прилагането на правилния медицински и психологически подход към нуждите на пациентите им позволява не само да водят нормален начин на живот, но и да бъдат най-доброто си Аз.


Това събитие е част от стратегическата инициатива  „Победителите”, подчерта създателят ѝ д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичен център „Уни Хоспитал“, и е насочена както към пациентите, така и към техните близки и цялата общественост. Искаме да припомним, че правилната диагностика и доброто лечение могат да превърнат пациентите в победители, без да променят драстично стила и качеството им на живот. Постигаме това чрез високо ниво на професионализъм и отдаване на оптимална психосоциална подкрепа във всеки един момент от лечението, акцентира д-р Кръстева.


Предвиден е неформален разговор-дискусия с водещиспециалисти – д-р Кръстева, д-р Захари Захариев -лъчетерапевт, пластичните хирурзи –д-р Регина Хатър и д-р Първан Войнов, и клиничният психолог Димитър Кръстев. Коафьори и гримьори ще дават съвети и ще направят грим и прическа на желаещите. За финал на „Тя е красива“ ще има модно дефиле на всички участници.
Организацията е дело на Онкологиченцентър „Уни Хоспитал”, Командерия „Княз Борис Първи” на Ордена на Рицарите Тамплиери на Йерусалим в България, фондация „Една от осем“, Arlet Stars, Coco.


Всички желаещи да се включат в мероприятието могат да се запишат на телефон 0357/88505.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?