Следвайте ни

Започва наддаване за паркинги в центъра на Пловдив

viber icon

Пет паркинга в центъра се отдават под наем на живеещите в съседство. Местата са общински и се намират пред блоковете в комплексите на бул. “Копривщица, “Цар Борис Трети Обединител”, в квартал “Триъгълника” , съобщи кметът на район “Централен” Георги Стаменов.

С новата наредба, приета днес в Общинския съвет, ще има търг за местата, за които заявления са подадени повече от един кандидати.

Цената, която се постигне на наддавнето, ще се плаща всеки месец. Така, ако на търга се стигне до 25 или 50 лева, наемателят ще плаща три години тази сума. За останалите наемът се запазва на 20 лева на месец.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Селяните вън

Селяните вън

23.02.2021 | 11:58

Аз бих си купил място с удоволствие. За съжаление пред нас няма. А възмутените селянтраци, дето спират безплатно до обора, да си мълчат

Отговори
2 3
Катя

Катя

24.02.2021 | 11:41

А бе смешник..Умните граждани отдавна се изнесоха от миризлият Пловдив и си купиха и застроиха в Марково,Първенец, в подбалканската яка на чист въздух и природа.Далече от бедняците и мизерниците..Огледай се малко.Града се пълни с преселници търсещи работа.Останаха гладните пловдивчани дето си броят стотинките тичайки по кауфланд и лидъл за поредната промоция на третокачествените западни продукти ,новоизлюпените богаташи с кифлите си..А бе я се разкарай.

Отговори
0 1
Това  не  е  най  лошото

Това не е най лошото

23.02.2021 | 11:31

Най лошото е че остават места без скоби които са освободени от наем. Точно тези места създават големите проблеми. Те така се заемат че няма място къде да влезне линейка а не дай си боже да идва пожарната. Лошо е организирано всичко. Ето защо е необходимо на 4 април да си изберем хора които могат да решават такива проблеми.

Отговори
1 3
Така е

Така е

23.02.2021 | 11:31

Колко тряцва да ти е мозъка и достойнството да се изпружиш ,снимаш и моташ по медиите след такова прост.ашко решиние....

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?