Следвайте ни

Пътници с кошмарно пътуване от Царацово до Пловдив

viber icon

Жега, натъпкани като в индийски влак пътници и нерви. Такава е била обстановката тази сутрин в буса, който кара пътници по линията Царацово-Пловдив. За кошмара сигнализират в социалните мрежи пътуващи всеки ден. 

В 8 часа обаче, когато бусчето потегля, чашата на търпението преляла. Пътниците се натъпкали като в буркан, а въздухът и дистанцията се превърнали в химера. Пътуващи седнали и в предната част, до шофьора. 

"Пътуването беше кошмар. Няма въздух от никъде. Качваш се чист и парфюмиран, а слизаш мокър и потен до пети. Но въпреки всичко гледаш да се качиш, защото закъсняваш за работа и училище. А таксито всеки ден не е много добра идея, защото бърка доста в джоба. На превозвача му е все тая, а управата ни съвсем нехае. Отпадат курсове, събота и неделя трябва да гадаеш дали ще има транспорт въобще", жалват се редовни пътници. 

"Това трябва да е някаква подигравка. Може да кандидатствате за рекордите на Гинес. Колко хора могат да се съберат в един бус?", коментират в социалните мрежи. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Георгиева

Георгиева

15.07.2021 | 21:55

Това е хроничен проблем на тази линия.Не разбирам,защо социална услуга като обществен транспорт ТРЯБВА ДА Е ЧАСТНА ДЕЙНОСТ И ДА ЗАВИСИ ОТ ТАКИВА ПРАВИЛА. Как може в една Община,като "Марица" да бъдат отпуснати маршрутни коли до с.Маноле ,както и за с.Труд,а за селище, отстоящо на 1,3 или 5 км. от областния град да няма нормален обществен превоз.Превозваческата фирма била на загуба.Не така...Общинските власти да не си чоплят носовете,а да подходят така както към нормални условия на живот и предвижване подобаващи на страна,член на ЕС с модерни КОМУНИКАЦИИ. Всеки ден от лошо по- лошо обслужване на транспорта до с.Царацово.Сякаш там не живеят хора.

Отговори
1 0
Царацово

Царацово

24.06.2021 | 11:57

Потни селяни пълнещи Пловдив

Отговори
2 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?