Следвайте ни

Откриват велосезона в „Тракия", шофьорите да внимават

viber icon

Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание по маршрута на колоездачите по време на официалното откриване на велосезона в район „Тракия“ на 15 май (събота). За това призовават от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Стартът на осмото поредно велошествие в най-младия пловдивски район е пред кметството на бул. „Освобождение“ 63, а финалът – пред сцената в парк „Лаута“.

За времето  от 10:00 часа до преминаване на всички участници  в събитието ще бъде осигурено безопасното им движение по велоалеята от северната част на бул. „Освобождение“ при пресичане на кръстовищата с ул. „Пеньо Пенев“, ул. „Бранислав Велешки“, бул. „Княз Борис I“ и ул. „Съединение“, а така също – на входно-изходните артерии при бензиностанция „Газпром“ на бул. „Освобождение“ и  бул. „Санкт Петербург“.

Шофьорите на  автобусите по  линиите на градския транспорт, движещи се в посочения  участък, са предупредени  да  карат бавно, внимателно и да се съобразяват с въведената  временна  организация на движение.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?