Следвайте ни

Община Пловдив готова да върне редовното разписание на рейсовете

viber icon

Община Пловдив има готовност да възстанови редовното делнично разписание на градските автобуси, заяви директорът на „Организация и контрол на транспорта“ инж. Пламен Вълков.

„В момента служители на общинското предприятие засилено обследват пътникопотока по автобусните линии. Учениците вече тръгнаха на училище, от днес отварят и много от заведенията, постепенно се разхлабват и други от предприетите в края на ноември миналата година засилени противоепидемични мерки срещу разпространението на коронавируса.  Наложи ли се, мигновено връщаме редовните разписания“, категоричен е инж. Вълков.

Той припомни, че от 30 ноември миналата година делничните разписания на автобусите по 29-те линии на градския транспорт бяха намалени с около 20 на сто, на със запазването им в час пик. За да се гарантира доброто обслужване и безопасността за здравето на гражданите, се извършваше непрестанен мониторинг върху пътникопотока, вследствие на което бяха увеличени рейсовете по маршрутни линии №1 и 22.  

Според инж. Вълков гражданите могат да разчитат на адекватни мерки от страна на общината, които да гарантират качествена транспортна услуга.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

nikila

nikila

01.03.2021 | 11:57

kakvo 4akat o6te

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?