Здравко Димитров към опозицията: Криете се като мишоци и само стачкувате! ВИДЕО

Ходите по стачки и се криете като мишоци! С тези гневни думи се обърна към опозицията в Общинския съвет кметът Здравко Димитров по време на обсъждането на бюджетната прогноза до 2023 г. Изказването му бе провокирано от обвиненията на старейшните от Демократична  България, че не са били поканени, когато кметът е запознал общинските съветници от другите групи за какво ще бъдат инвестирани  парите от заложения кредит, който е до 120 млн. 
 "Така показахте, че прозрачността, която обещахте я няма", каза Веселина Александрова от ДБ. 

Димитров обясни, че приема само градивни критики и обвини съветниците на Демократична България, че техните изкарвания винаги са пълни с популизъм.  

"Да, не бяхте поканени, защото във вашата политика няма нищо градивно. Що се отнася до критиката – от БСП също ме критикуват, но бяха поканени.

Когато не ходим скришно като мишоци по протести, така ще бъде. Винаги съм за диалог, управление с позитивизъм.

Във ваши изказвания никога не липсва популизъм. Мен да ме упреквате, че се крием, това е последното нещо, което ще направя. Когато решите да си промените отношението, тогава ще бъдете добре дошли", заяви кметът Димитров. На практика от думите на кмета Здравко Димитров  става ясно, че той поне за сега няма да разчита на подкрепата на групата в местния парламент.

"Г-н Димитров да обясни за мишоците и стачките и къде съм аз. След сесията ще се обсъжда ОУП, аз съм нямала информация за 6 линии на S-бан. Ще ми дадете ли информация?Категорично не е вярно, че критиката не е градивна", продължи спора Добромира Костова от ДБ.

Свадата продължи с размяна на остри реплики и от двете страни. Междувременно Добромира Тошева изрази съмненията си, че тегленето на кредит ще доведе до повишаване на данъците за пловдивчани. По думите й на новото управление липсват ясни цели и приоритети. "Не само Пловдив няма да се развива, но и ще изостава", отбеляза Тошева.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Баскетбоол!

Баскетбоол!

13.10.2020 | 08:59

Не знам докога разни спортяги с акъл на мишка ще ни управляват!? Този едва успява да направи едно свястно изречение, а е кмет на втория по големина град! Какво е учил този човек, какъв е неговия ценз! Докога накакви баничари( едно време Здравко държеше барчето н университета) ще ни управляват! Докога анцузи, докога шофьорчета от ДАИ ще са председатели на Общински съвет! Трагикокомичено е! Едноклетъчни управляват Пловдив!

Отговори
0 0
истина

истина

07.10.2020 | 11:24

Този волейболист освен да носи кафе за друго не става.Та чак и кмет го направиха.....Еми така е,като нямаше нито един друг адекватен кандидат така е

Отговори
10 8
Истинската истина

Истинската истина

07.10.2020 | 12:39

Хахаха тролче, не е волейболист! Поне питай тези които ти казват да плюеш какъв е бил!!!

Отговори
6 1
123

123

07.10.2020 | 11:15

Пловдивчани имат най-умния и най-високия кмет в цяла България.След като са го избрали,трябва да му имат доверие.

Отговори
4 8
майна

майна

07.10.2020 | 10:59

ти мухльо здравко за бойко борисов ли имаш на ум че се крие....иди му дръж дебелия зад.ник както правиш най успешно в мандата си....

Отговори
9 8
Възмутен

Възмутен

07.10.2020 | 10:50

Барем се крият! А ти, кмете, кажи, защо в работно време твоите калинки, получаващи заплати от нашите пари, си ги изкарал в работно време да веят плакати срещу Радев? Кажи бе, кажи!

Отговори
10 8
Невъзмутим

Невъзмутим

07.10.2020 | 12:42

Радев и Решетников дружба от векове за векове! Ако изобщо знаеш кои е Решетников!

Отговори
8 6

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?