ВМРО: Общината е готова да опрости 3 млн. на Столипиново

Проблемът с незаконното строителство е текущ в районите "Източен“, "Северен“ и "Централен“, както и факта, че там има места, до които не може да стигне с пожарна, линейка или полиция. Това заявиха от ВМРО.

"На последното обществено обсъждане предложихме 500 000 лева за премахването на такива постройки! Колко от общинските жилища се обитават от самонанесли се лица? Колко от настанените не са си плащали наемите за повече от 3 месеца? Има ли информация колко от тези жилища имат неплатени сметки за вода и в какъв размер са?", попита Борислав Инчев.

По думите му трябва да се предприемат мерки срещу незаконното строителство, администрацията да влезе в своите правомощия и да докаже, че етническото общество не се използва в нейна полза. 

Според представителите на партията, над 3 милиона лева ще бъдат опростени на жителите на Столипиново.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Детелин Кънчев

Детелин Кънчев

26.02.2020 | 19:44

Вярно е!Овце,кокошки,коне...А сегашният кмет нехае!!!Изродщина е това.8 години като шеф на ОП"Чистота"нищо не направи,кой го избра за кмет?!Ясно е кой,тези които гледат посочените животните!Жалко за Пловдив,жалко за хората!В Район "Източен е ад да живеят нормални хора!Време е Прокуратурата да се заеме с този Кмет-Стоянов за безстопанственост и той като някой министърчета в затвора и по-бързата процедура!

Отговори
1 1
Пловдивския

Пловдивския

27.02.2020 | 22:29

И кмета на Северен, пьлна ревизия от специлизираната прокуратура.Големи золуми.

Отговори
1 1
Не знайна

Не знайна

26.02.2020 | 13:52

После смейте да ги плювате, че Ви се качват на главите.

Отговори
6 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?