ВМРО: Има опасност Hills of rock да се премести от Пловдив 

За опасността Hills of rock да напусне Пловдив и да се премести в друг град, алармираха от ВМРО-Пловдив. Причината е, че предвидената субсидия тази година е отрязана със 100 000 лв., заради дупка в бюджета. Организаторите поискали поне 400 000 лв. от общите разходи, които са на стойност над 2 млн. лв. Общината обаче била готова да отпусне 300 000 лв., въпреки че проектът е оценен с висок точков резултат. По думите на ВМРО в същото време имало фестивали, които са оценени с по-малко точки, но са получили пълно финансиране. Затова общинските съветници от групата на патриотите ще настояват решението на  контролния съвет да бъде върнато за преразглеждане. 

Беше  засегнато и отглеждането на овце в район "Източен“ и незнанието на районния кмет Иван Стоянов за проблема. Борислав Инчев припомни, че Стоянов е бил шеф на ОП "Чистота“ в продължение на 8 години и многократно е обяснявал как проблемите в района се решават. И никой не познава района по-добре от него. Въпреки това не бил запознат с проблема.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Господин Пенчев

Господин Пенчев

26.02.2020 | 13:43

Няма страшно, разграждането на Пловдив върви по план. Зикито ще ликвидира хилядолетния град.

Отговори
0 1
ха дано

ха дано

26.02.2020 | 13:42

Тормоза над населението на Пловдив от шума на измисления "фестивал" трябва да спре. Сборище на алкохолици и наркомани. Организаторите явно добре печелят от надрусаната тълпа!?

Отговори
1 4
Искам да съм циганин

Искам да съм циганин

26.02.2020 | 12:27

Искам да съм циганин , да ми опрощават и моите сметки за ток и вода !

Отговори
0 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?