С флашмоб цирк „Балкански“ подкрепи Здравко Димитров

С атрактивен флашмоб до Цар-Симеоновата градина собственикът на цирк „Балкански“ - Александър Балкански и екипът му, подкрепиха кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

На събитието присъстваха още кандидатът за кмет на „Централен“ Георги Стаменов и претендентите за общински съветници от района Фиданка Кацарева, Александър Радев, Деница Чингарова, Тони Каменова, Мария Ненчева и Божидар Лилов. 

„Екипът на цирк „Балкански“ подкрепя кандидатурата на Здравко Димитров за кмет на Пловдив. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Димитров, за това, че той съдейства на цирковото изкуство на всички нива и никога не е отказвал молба за помощ на мен и моите колеги. Пожелавам Ви да продължавате да помагате и да носите  искрицата цирково изкуство в себе си“, обърна се Александър Балкански към Здравко Димитров.

В знак на признателност най-младата циркова звезда на фамилията – Натали, подари на кандидата за кмет на Пловдив програмата от първия си спектакъл в цирк „Балкански“.

Стотици минувачи гледаха с интерес мини цирковото представление, в което участва и носителката на „Икар“ за цирково изкуство пластичната Кристина Костова. Хората се забавляваха и с фокусите на илюзиониста и танца на 3-метровия мечок, заедно с балета на цирк „Балкански“. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?