Следвайте ни

Регистрират листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област

viber icon

Днес в 11 часа областният кооридинатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев ще регистрира листата на коалиция ГЕРБ - СДС за област Пловдив. Очаква се той да пристигне в 11 часа в РИК 17 в Областна администрация-Пловдив. С него ще бъдат водачът и първите петима от листата.

Бившият областен управител Дани Каназирева и депутат в последното Народно събрание отново е начело на листата на ГЕРБ в 17-ия МИР (многомандатен избирателен район). 

На второ място този път е Младен Шишков. Той беше избран в 44-тото НС, а след това и в 45-ото, след като с преференциален вот от 9.93% се класира на второ място след водача на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив. Младен Шишков беше събрал 3500 преференции и измести втория в листата.

Коалиционният партньор от СДС Йордан Кръстанов, който на миналите избори беше втори, сега заема трета позиция, а  бившият народен представител Данка Люртова от Карлово - четвърта. Пети е Димитър Янев, както и при предишния вот, когато успя да събере близо 1500 преференции в Асеновград.

 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

ХХХ

ХХХ

07.06.2021 | 09:25

Красавци

Отговори
6 1
Пак

Пак

07.06.2021 | 09:03

Ще гласуваме за Герб. Това е единствената партия която може да ни извади от батака и полицейщината които сътвори Радев. Това е единствената партия при управлението на която имаше реално увеличение на пенсиите, на заплатите и безвъзмездна подкрепа за бизнеса, а сега какво има,, предлагат увеличение ама не на всички пенсии, кредити за бизнеса, за заплати въобще не се говори. Някой е много изгладнял и трябва да напълни гушата затова ги няма европейските пари за помощи и подкрепа. Само за няколко седмици си показаха рогата.

Отговори
6 15
Сик

Сик

07.06.2021 | 09:14

Може да си гласуваш койкото искаш, ама никоя партия вече не иска да има нищо общо с Герб, така че ситуацията ще се повтори както при предишите избори и ще си ядете асфалта на вашата тиква.

Отговори
13 7
Ей, Пак

Ей, Пак

10.06.2021 | 08:07

Ти или си с Алцхаймер, или искаш да се чудим дали ние не сме с такова заболяване. Точно последното правителство на ГЕРБ увеличи пенсиите само на някои и то с не малък процент и. С това изкривиха замисъла и практиката на пенсионния модел. Само да си припомниш въпреки, че сигурно добре го знаеш - с колко вдигнаха от миналия 1-ви юли минималните, а с колко на останалите? А за тази година заложиха от 1-ви януари цели 25 процента за минималните и максималните, които се изплащат от началото на годината, а за останалите - от 1-ви юли подаянието от 5 процента. Или ти може би искаш тези с 25-те процента да получат още и от 1-ви юли? Колкото до заплатите, дали беше редно по време на криза да се увеличат с доста проценти заплатите на получаващите пари от бюджета? Щото правителството определя, а и дава парите на тези, които са служители в държавна и общинска администрация, министерства и т.н. хранещи се от бюджета. Частният бизнес, който пълни държавната хазна, има "привилегията" да му се налагат все по-високи задължителни плащания към бюджета. Колкото до помощите заради пандемията, бюрократичните условия и спънки бяха безброй. Да не говорим, че не се и помисли, че такива бяха нужни най-вече на малкия бизнес на ЕТ. Защо не се даде данъчна и осигурителна ваканция за бизнеса? Това щеше да бъде реална подкрепа за целия бизнес? И т.н.....

Отговори
1 0
гнус и зараза

гнус и зараза

07.06.2021 | 09:01

С тази натрапчива одалиска ще загасят лампите.

Отговори
12 3
Десен

Десен

07.06.2021 | 08:41

Ясно, събират се всички стари което, да се мъчат пак да влязат в бардака. Къде да повърнем?

Отговори
13 6
Дараджиев

Дараджиев

07.06.2021 | 08:18

Тотю си осигури имунитет, въпреки, че ще му бъде отнет.Но този полатовски левент............отново беше прецакан от Здравчето Клинчева.За тези които не знаят, Полатово е квартал на гр.Стамболийски, а Мараджиев е кмет на града.

Отговори
14 2
nfodp@

[email protected]

07.06.2021 | 08:06

хаха, няма да ги изберат, няма герб вече в парламента

Отговори
12 4
Да ви е честита.

Да ви е честита.

07.06.2021 | 07:49

С дана изма мата ,пак в лай. ната.

Отговори
14 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?