Следвайте ни

Нинова: Няма интрига в идването ми в Пловдив

viber icon

Не търсете интрига в идването ми в Пловдив. Другарите са ме поканили на среща и аз идвам. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова тази сутрин, преди да влезе на дискусията, организирана от червения клуб „Георги Кирков“ с председател Иван Петков – Бебето.

Срещата се провежда в една от залите на хотел „Марица“. Според Нинова тя е дошла под тепетата, за да чуе оценката на местните социалисти за ситуацията в страната и за това как виждат БСП два месеца преди прекия избор на ръководство.

Лидерът на БСП припомни, че в Пловдив предстои избор на градско ръководство. Не е тайна, че Иван Петков е един от претендентите да заемат поста на сегашния местен водач Красимир Трифонов.

Корнелия Нинова определи ситуацията в страната като сложна и не пропусна да отбележи за пореден път, че върви подготовка и за парламентарни избори. Тя отрече твърденията, че прави чистка в БСП. На въпрос дали се страхува от конкуренцията на Кирил Добрев в партията, тя заяви: Всеки е свободен да се кандидатира за лидер, нашата задача е да организираме свободен избор.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

дрОгаре, кинтите свършиха, гербавите много крадат, но ний можем повече

08.02.2020 | 12:19

да т еа в крушовската тараба идухана

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?