Министър на Иван Костов влиза в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив

Здравният министър от правителството на Иван Костов Илко Семерджиев се включва в предизборната кампания в Пловдив в листата на ГЕРБ-СДС. Семерджиев е предложен от СДС и е на десето място. Той пристигна заедно с лидера на ГЕРБ Иван Тотев, който е втори в листата след Бойко Борисов, и още няколко кандидати, за да участват в регистрацията.

„Дошло е време, когато всеки трябва да се обозначи къде е. В момента имаме акт „Магнитски”, който не е толкова корупционен скандал, колкото е начин да се ориентираме – евроатлантизъм или евроазитство", каза Семерджиев. Това е причината аз отново категорично да застана с ГЕРБ – СДС,  защото нашият цивилизационен избор е Европа, Европейския съюз и евроатлантически договор. Това е нашето семейство, заедно с дясната  Европейска народна партия", подчерта кандидатът за народен представител.

Радомир Чолаков, който е трети в листата, смята, че ако хората, гласували за ГЕРБ - СДС, си имат себеуважението, отново трябва да  гласуват за ГЕРБ. И ако са се ядосали на несправедливите обвинения, всеки да доведе пред урните още по един избирател", прикани юристът, който беше депутат в 45-то Народно събрание.

Тотев  благодари на Вежди Рашидов и Спас Гърневски, който е пискал да бъде преместен на 22-ро последно място, като изтъкна, че са дали всичко от себе си.

Младото поколение е представено от общинския съветник Пенчо Малинов от младежката организация. Той е на 34 години, има икономическо образование и в момента завършва  докторантура в сферата на икономиката и маркетинг. Иван Тотев отбеляза, че в ГЕРБ са направили поука от предишните избори и сега в листата има повече млади хора, както и трима  директори на пловдивските училища. 

„Изключителна чест за мен да бъда включен в листата и това за пореден път ГЕРБ доказва, че гласува огромно доверие на младите хора”, каза Пенчо Малинов. 

 В листата са още зам.-директорът на РЗИ – Пловдив д-р Аргир Аргиров, преподавателят  в Аграрния университет доц. Стефан Шилев, двамата районни кметове Костадин Димитров на „Тракия” и Иван Стоянов на „Източен” съответно на 6-то и 7-мо място.

Според Иван Тотев ГЕРБ-СДС имат всички шансове да спечелят четири твърди мандата в Пловдив. тъй като листата на 40% е обновена и в нея има и много млади хора.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Георги v.

Георги v.

07.06.2021 | 16:52

Юнак до юнака! За капак ония подлеци и мерзавци от СДС пак са на линия. Излъгаха хората през 90-те, но паметта е къса. И сега пак са на линия. "Нови хора".

Отговори
5 1
смешен

смешен

07.06.2021 | 14:14

Радомир Чолаков , голяма глу-пост си изрекал брат :) Себеуважението ме кара да се огледам и видя как живеят българите. За твое голямо съжаление положението е ОТ-ЧАЙВА-ЩО.....ПРОДАВАНЕ на органи, далавери във ВСЕКИ бранш от живота, милиарди, калинки, 112 място...и т. н и т.н . Мога да изброявАМ ----- до УТРЕ , но няма защо ...и ти си ги знаЕШ тия работи..но интереСЪ клати ФЕ-съ...

Отговори
8 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?