Следвайте ни

Кметът Здравко Димитров с дрехи и обувки по поръчка

viber icon

Кметът на Пловдив Здравко Димитров е висок 198 см и внушителната му осанка, оказва се, изисква специални грижи. Той рядко открива сака, ризи и панталони, които да паснат перфектно на едрата му фигура. Същата трудност Зико среща и при търсенето на обувки, тъй като номер 49, който носи, не е толкова често срещан в търговската мрежа. Ако все пак открие подходящия размер, Димитров взима по няколко бройки от находката, за да има за резерва. В крайна сметка, за да му е по мярка облеклото, той се доверява на професионалисти, които шият костюмите му по поръчка, а за кожените изделия с подметка разчита на приятел с обувна фирма.

Грамадни или не, дрехите на кмета са винаги елегантни, стилът безупречен, аксесоарите добре подбрани, коланите в подходящи цветове, а ризите в тон със саката. Нито демоде, нито твърде модерен и екстравагантен, стайлингът на Зико пасва идеално на длъжността, която заема.

Бившият областен управител има и няколко характерни черти, с които се отличава от останалите политици. Той рядко слага кърпичка в предния джоб на сакото си, а на колосаната яка носи метална значка на българското знаме, с която никога не се разделя. Високият политик се отличава и с бялата си коса. За разлика от голяма част от колегите си, които предпочитат да ходят с бръснати глави, прическата на Димитров е винаги поддържана, сресана и оформена с гел. 

Верен на собствения си усет за мода, Зико е последователен в избора си на дрехи и спазва дрескода и в Общинския съвет. На първото заседание за мандата му той се появи с класически тъмносин костюм, вратовръзка на точки в малко по-тъмен нюанс, изчистена риза и черни, леко заострени лачени обувки.

Габриела Лазарова

Габриела Лазарова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?