Ето причината за ареста на общинския съветник Стефан Послийски

Стана ясна причината за ареста на общинския съветник от ВМРО Стефан Послийски. По непотвърдена информация той е участвал в практики по узаконяване на водоизточници за ферми за патици в област Пловдив. Това съобщиха за "Марица" информирани източници.

По думите им става дума за близо 300 ферми.

Припомняме, че общинският съветник  Стефан Послийски беше арестуван днес в Пловдив. Неофициално се разбра, че Послийски е задържан като съучастник в организирана престъпна група. По всяка вероятност арестът е във връзка с разследването на злоупотреби и корупция в Басейнова дирекция. От властите обаче няма никаква официална информация и всички засега гадаят защо е арестуван общинският съветник. 

Послийски е член на ВМРО и втори мандат общински съветник. Той е областен председател на структурата на патриотите и член на Контролния съвет на Фондация 2019. Според запознати той е близък до арестуваната шефка на Басейнова дирекция в Пловдив Цветелина Кънева.

Градският лидер на ВМРО Борислав Инчев нито потвърди, нито отрече новината. Пред "Марица" той заяви, че ще коментира след като получи официална информация. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
007

007

28.02.2020 | 19:43

Узаконявал водоизточници за ферми за патици - 300 на брой. Това им е нивото на политиката, какво се чудите толкова. Важното е келепирец да има. Те затова и подкрепят мнозинството в общинския съвет, да пада некой лев отнекъде.

Отговори
1 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?