Следвайте ни

ДБ: Управляващата коалиция в Пловдив е очевидна - Каназирева-Тотев-Димитров

viber icon

По повод публикацията във в. Марица от 10 юни (https://www.marica.bg/plovdiv/politika/db-slavi-georgiev-i-ali-bayrqm-paterici-na-gerb-v-obs), в която се твърди, че Демократична България в Общинския съвет Пловдив е била патерица на ГЕРБ, настояваме за публикуване на настоящия отговор.

Напълно невярно е твърдението за близост на групата на "Демократична България" с управленските идеи на ГЕРБ или представители на тази партия като Иван Тотев. ДБ е единствената последователна опозиция както на управлението на Иван Тотев, така и на Здравко Димитров. Последните двама са двете страни на една и съща монета, а именно непрозрачното разходване на общите ни пари.

Припомняме, че благодарение на гласовете на Демократична България, не бе приета предложената от ГЕРБ актуализация на бюджета. Това беше поредното потвърждение, че ние сме най-ярката опозиция на управляващите, която се обяви срещу немотивираното пренасочване на средства от една дейност в друга. Затова буди недоумение избраното от редакцията заглавие. Още повече че от самия текст на статията става пределно ясно, че нашите гласове са били против ГЕРБ. Намираме заглавието на статията за манипулативно и подвеждащо.


Държим да подчертаем, че управляващата коалиция в Пловдив е очевидна - това е триото Каназирева, Тотев и Димитров. Благодарение на гласовете на групата на Каназирева, групата на "Кауза Пловдив" и тази на ГЕРБ се приемат огромна част от решенията в Общинския съвет.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Васко

Васко

10.06.2021 | 17:26

Всички смешници в Дай България за деца на комунисти, поровете се и ще видите! Кариеристи и нагли!

Отговори
9 5
Хайде холан

Хайде холан

10.06.2021 | 16:20

Малееее, колко глупости за малко време! А сбирките на които сте заедно с Зико по тъмни доби в заведение на територията на едно висше училище? Или ти моме си извън каруцата?

Отговори
10 3
Метла

Метла

10.06.2021 | 15:40

Ами метлата де... От където да ги хванеш все са в киреча....а тая наведената кака докторката - по закона за върбите!!! Не само с метла ами и 100 тояги на гол гъ.з

Отговори
2 8
Тартаковец

Тартаковец

10.06.2021 | 15:26

ДейБъ са мръcни комунисти, патерици на Гергов, до един са пълни лaйнари

Отговори
12 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?