Следвайте ни

Борислав Инчев за ареста на Цветелина Кънева: Явно ние сме най-лесните!

viber icon

"Двама състезатели тичат в два различни коридора, обаче всички останали виждат не чисто спортни прийоми. Когато два коня се ритат,  никой не трябва да застава по средата им. Явно ние сме най-лесните".  Това коментира Борислав Инчев по повод показния арест на шефката на Басейнова дирекция "Източнобеломорски район" Цветелина Кънева. Директорката е кадър на ВМРО. 

По думите му имало съмнения, че на територията на общината се експлоатирали подобни съоръжения от общинската администрация. Затова Инчев попита трябва ли да се очакват такива действия и там или няма, ако са с дадени политически убеждения. Той подчерта още, че трябва да сме наясно, че ръководството е начело, но отдолу има други хора, които също трябва да поемат отговорността си.

"В момента не виждаме такива действия. Вината на ВМРО е, че не се притесняваме да говорим по обществено значими теми", каза Инчев.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?