Следвайте ни

ВИДЕО Окръжният прокурор: Задържани са шефът на Трето РУ и още шестима полицаи за тежки престъпления

viber icon

Свързани новини

Има задържани седем полицейски служители, сред тях е и началникът на Трето районно управление Самуил Хаджиев. Това съобщи на извънреден брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов. Той обясни, че има и задържани петима цивилни лица, а други са обявени за общодържавно издирване.

"Това не е акция срещу пловдивската полиция, с нейните началници работим перфектно. Реализацията, която се извършва в момента от прокуратурата и отдел "Вътрешна сигурност" е подготвена повече от 6 месеца. Става въпрос за извършени тежки криминални престъпления, свързани с наркотици,  проституция и приемане на подкупи. В момента  текат разпити", добави Попов.

"Не свързвайте нашето досъдебно производство с каквито е да е политически цели", призова той. И обясни, че прокуратурата не се съобразява с това дали има служебно правителство или не.

Очаквайте подробности!

Свързани новини

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

АРХИТЕКТ

АРХИТЕКТ

19.05.2021 | 14:13

а шефката на РДНСК Пловдив - Мара Дончева - КОГА?

Отговори
6 0
Иво

Иво

19.05.2021 | 13:55

Май полека им идва редът на всички.

Отговори
12 1
Този е следващият

Този е следващият

19.05.2021 | 13:26

Към затвора. Бая свидетели ще излязат срещу него,ако го закопчаят.

Отговори
11 1
Баце, видя ли си чакалите.И избори ще ми печеливш.Потрес

Баце, видя ли си чакалите.И избори ще ми печеливш.Потрес

19.05.2021 | 13:17

Тоя е ебаси и пердето.Кой слагаше чадър на шайката на тотев, която като чакали оглозга Пловдив.Тоя е неразделна част от октопода.Тотев и шайката му щяха ли така безогледно да крадат ,ако не ги прикриваше.Едва ли само си го правил от симпатия към тези МЕРЗ АВЦИ.

Отговори
14 1
Пловдив

Пловдив

19.05.2021 | 13:08

Разследванията са от 3 месеца! На гърба на работещите разследващи полицаи и Прокуратура идва от София кърваво червения комуниид и се накичва с чужди заслуги?! Не пропуска и да си изпее мантрата от дежурните заплахи! Каквото и костюмче да навлече все ще си остане същото националсоциалистическо мекере комуне!

Отговори
8 20
ИСТИНСКИЯТ ПЛОВДИВ , до октопода на Пловдив

ИСТИНСКИЯТ ПЛОВДИВ , до октопода на Пловдив

19.05.2021 | 13:36

АМИ ДА ГИ БЯХТЕ ИЗКАРАЛИ ПО-РАНИЧКО ТЕЗИ РАЗСЛЕДВАНИЯ БЕ " ХЕРОИ".ТО И НА ТОТЕВ. ОТ 8 ГОДИНИ ИМА РАСЛЕДВАНИЯ ,ИМА 3 МЕТРА ПАПКИ СРЕЩУ НЕГО , АМА НЕ ВИЖДАТ БЯЛ СВЯТ. НЕ ВИ СТИ СКАШЕ МНОГО ДА ГИ ИЗКАРАТЕ.АКО ГО БЯХТЕ НАПРАВИЛИ ТОТЮ СИГУР ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН НА 15ОО ГОДИНИ ЗАТВОР.СЕГА РАШКОВ ВИ БИЛ ОГРА БИЛ ТРУДА? НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ,КОЛКО НЕЛЕПО ЗВУЧИТЕ.РАЗСЛЕДВАЛИ МИ БИЛИ ОТ 3 МЕСЕЦА.АМА НЯМАХТЕ ДУ ПЕ ДА УДАРИТЕ ТИЯ БАН ДИТИ.ПРОДЪЛЖАВАЙ ПАК ТАКА ТИХИЧКО ,КАТО МИШ ЧИЦА ДА РАЗСЛЕДВАШ И ПОКАЗВАШ НАГЛЕДНО ,ЧЕ ДОСЕГА СИ БИЛ С МАФ ИОТИТЕ.ЕЙ ТОЧНО ОТ ТАКИВА СИСТЕМАТА НА МВР ТРЯБВА ДА СЕ ОЧ ИСТИ.НЕЩА СТНИЦИ СТР АХЛИВИ.СЕГА РАШКОВ ВИ БИЛ ВИНОВЕН.АЙДЕ ДРУМ.

Отговори
13 2
НЕ СЕ ПРАВИ НА СВЕТЕНА ВОДА НЕДОПИТА

НЕ СЕ ПРАВИ НА СВЕТЕНА ВОДА НЕДОПИТА

19.05.2021 | 13:07

АМИ ТЕБЕ КОГА ЩЕ АРЕСТУВАТ ЗА РАЗПЪВАНЕ НА ЧАДЪР ВЪРХУ ШЕФА НА ПЛОВДИВСКИЯ ОКТОПОД ТОТЕВ.

Отговори
15 3
Цигов чарк

Цигов чарк

19.05.2021 | 12:20

Полицаите са действали под чадъра на този господин и обясненията им ще са интересни.

Отговори
16 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?