Следвайте ни

Труд почерня от полиция, ето защо

viber icon

Само за денонощие две бързи производства образуваха полицейските служители от РУ Труд след проведената полицейска акция по линия "Пътен контрол". 


Нарушителите били установени от униформените в рамките на проведена специализирана операция на територията на районното управление .


В хода на извършени проверки по пътищата, пробите за употреба на опиати направени на 40 г мъж от Казанлък, управлявал лек автомобил Пежо и 34- годишен водач на Хонда отчели положителен резултат.

Регистрационните табели на автомобилите са свалени, а двамата мъжете са прекарали нощта в полицейския арест. Установен е 16- годишен, неправоспособен водач от село Строево , управлявал автомобил без книжка.


 В рамките на проведената акция са проверени 162 МПС и 107 автомобила. Глоби са съставени на 59 водача, а съставените АУАН са 15. За неправилно изпреварване са санкционирани 6 от водачите. 8 от автомобилите са били без документи за извършен годишен технически преглед. 


Полицейските служители от районното управление са санкционилали 34 от водачите за различни нарушения по Закона за движение по пътищата- шофиране без включени светлини, нарушения на пътна маркировка и неспазване на знаци. 


5- ма проверените пътниците не са носили в себе си документи за самоличност и са санкционирани затова нарушение по Закона за българските документи за самоличност с глоби от 50 лв.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер във вестниците „Пловдивски новини” и „Стандарт“. В „Марица” е редактор и ръководител на екип „Общество”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?