Следвайте ни

Тежка присъда за Никола Добревски, запалил сина си

viber icon

Баща, посегнал на собственото си дете, потресе магистратите от Върховния касационен съд. Те потвърдиха 20-годишната присъда, издадена от колегите в пловдивския Апелативен съд заради жестокото деяние. Присъдата е приведена в изпълнение днес.

Подсъдимият Никола Добревски е признат за виновен в това, че на 27.12.2016 г. в с. Отец Кирилово, обл. Пловдивска, умишлено е умъртвил рождения си син И. Д., като деянието е извършено по особено мъчителен за убития начин - полял го е с бензин и го запалил.

Това станало след възникнал скандал между двамата за взет от сина заем. В резултат на нараняванията синът е починал в болница на  26.02.2017 г., поради което и на основание чл. 116, ал. 1, т. 3, предл. 2, алт. 1 и т. 6, предл. 2 вр. чл. 115 във връзка с чл. 57, ал. 1 от НК и чл. 54, ал. 1 и 2 от НК съдът е осъдил бащата Н. Д. на 20 години лишаване от свобода.

Върховният касационен съд се е произнесъл, че Апелативният съд е установил подробно начина, по който е възникнал пожара, в резултат на който пострадалият И. Д. е получил термичните травми, довели до смъртта му. 

          

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Урод

19.02.2020 | 09:59

Колко трябва да си обезумяло животно и истински изрод,за да отнемеш живота на собственото си дете и то като го запалиш жив????!Този не е човек,някакво уродно изчадие е!Не заслужава да е жив!!500г да лежи,не 20!!И в затвора жив да го горят,каквото е сторил!Да не говорим,че повода за това-някакъв заем..т.е.за пари отнема живота на детето си...този изверг не заслужава живот!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?