Следвайте ни

Какво остана от апартамента след мощния взрив в Асеновград СНИМКИ

viber icon

Напълно разрушен и необитаем е апатраментът в Асеновград, в който вчера се взриви бойлер. Силният гръм разтърси града около 16.30 часа вчера. Пострадалият апартамент е на първия етаж на жилищната сграда, а под него има магазини. 

В него живее 77-годишна самотна жена под наем. За щастие в момента на взрива тя не е била вътре. Ударната вълна от взрива в апартамента направо е отвяла стени и не е оставила нищо цяло там. Изхвърчали са вратите на съседи, изпочупени са прозорците и по стълбищната площадка. 


След страшния тътен, на място са се събрали десетки хора. Продавачка в един от магазините под жилищната кооперация споделя пред Нова, че стоката по рафтовете се е разтресла, някои неща дори са паднали. Голяма част от магазините под взривения апартамент са  наводнени. Собственикът на сградата Христо Атанасов обясни, че възрастната жена е наемател от по-малко от две години, взривилият се бойлер бил на около 8. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?