Следвайте ни

Женски бой и обиди след катастрофа в Пловдив

viber icon

Пловдивчанка отнесе глоба в размер на 200 лв. заради саморазправа на пътя. Това решиха магистратите от Районния съд в града под тепетата на свое заседание в края на миналата седмица. 

На 14 октомври хулиганката пътувала заедно със съпруга си и сина си в джип „Инфинити“. Около 10.50 часа на ул. „Брезовска“ станала катастрофа с лукзосен „Мерцедес“, зад волана на който била седнала жена. 

След сблъсъка, който бил само с материални щети, пловдивчанката от джипа слязла и тръгнала да се разправя с шофьорката. Разразил се страшен екшън очите на детето. „Ти ли ще ми търсиш сметка, мърло такава!“, викала глобената агресорка, докато бута другата жена и ѝ посяга. Арогантното поведение и грозните сцени между дамите продължили няколко минути, след което бил подаден сигнал в полицията. 

На място пристигнали униформените и потушили скандала, а нарушителката била изправена пред съда. Там магистратите ѝ определили глобата от 200 лв. за хулиганството на пътя. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?