Следвайте ни

Ето ги зверовете от грабежа в Белозем СНИМКИ

viber icon

Задържаните за зверския грабеж на възрастна жена  в Белозем са изпечени бандити с множество криминални регистрации. Единият, Ангел, е с 6 присъди.

Другият, Тодор, пък е извършил 11 престъпления в съучастие с други лица, лежал е 7 години в затвора.

Третият бандит - Атанас, също е с богато криминално минало, разкри директорът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев.

Всеки от тримата задържани е излежавал наказание лишаване от свобода. Надяваме се тези хора да намерят продължението на своя живот в затвора, каза зам.окръжния прокурор Галин Гавраилов.

Единият задържан е от Чирпан, живее в селото, другите двама са местни. Двама съдействат на разследването, третия не.

Прокуратурата и полицията са си свършили много добре работата, има достатъчно доказателства да бъдат осъдени, каза Рогачев.

Жертвата описа изключително подробно ножа, впоследствие е бил намерен, а бабата го е разпознала, което помогна, открехна завесата на разследването зам. Окръжният прокурор Галин Гаврилов.

Главният прокурор Иван Гешев, който на 20 февруари дойде в Белозем, изпълни обещанието си да залови грабителите, коментира кметицата на селото.

ОДМВР Пловдив призовава  граждани, станали жертва на престъпление, извършено от задържаните за грабежа на възрастната жена в село Белозем,  да подадат сигнал или да се обадят в най-близкото поделение на  МВР или прокуратурата.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Лимбо

Лимбо

04.06.2020 | 19:25

Който е крачил покорно след куцоглаво далновидни пълководци и си е отгледал бащибозук , ше понася и последиците.

Отговори
3 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

04.06.2020 | 15:57

Никакво вкарване в затвора,защото там ще са на издръжка на българският народ. Такива като тях трябва да се разстрелят с по десет куршума и накрая да се полеят с напалм за по-сигурно.

Отговори
10 0
Пешо Келешо

Пешо Келешо

04.06.2020 | 13:42

Три 9-милиметрови патрона по 45 ст бройката решават проблема генерално

Отговори
11 0
Мръсна

Мръсна

04.06.2020 | 13:25

Циииганска паплач Съм рт за Ман галите всички ци Гани на сапун!

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?