Следвайте ни

17-годишен спука от бой продавачка в пловдивски хипермаркет

viber icon

17-годишен тийнейджър е счупил челюстта на продавачка в пловдивски хипермаркет, заради един телефон. Той бил със свой приятел, който е съпричастен към грабежа и нанесения побой. 

Окръжната прокуратура вече е подхванала гамените и е внесла в съда обвинителен акт спрямо тях за грабеж, причиняване на средна телесна повреда и укривателство. 

Двамата обвиняеми са с наложени мерки за неотклонение „Под надзора на инспектор от Детска педагогическа стая“. 

Грабежът станал на 27 август миналата година. Вечерта на предния ден младежите А. Ш. И К. Б. били с техни приятели и употребили алкохол. В първите часове на 27-ми тръгнали да се прибират по домовете си, но преди това решили да се разходят. Те взели кучето – питбул, което било на единия младеж – К. Б., и започнали да обикалят из квартала. 

Към 4,50 часа, двамата преминали покрай кафе автомат и забелязали жена, застанала пред машината, за да си купи кафе. Тя отивала на работа, първа смяна, в близкия хипермаркет. Гамените се приближили към нея. В първия момент жената не се притеснила, защото помислила, че те също идват за кафе. Когато усетила, че са зад нея, тя  инстинктивно се обърнала. В този момент била ударена в лицето от А.Ш. Другият младеж - К.Б. бил на около 2 метра разстояние с питбула. Приятелят му продължавал да удря жената по лицето и тялото, като му викал да спре, но той не се отказвал.  

Жената паднала на земята и от джоба на панталона й се показал мобилния телефон. А.Ш. го взел, след което двамата обвиняеми се оттеглили от мястото. Пострадалата успяла да се добере до болница, близка до мястото, откъдето бил подаден сигнал в полицията. 

През това време А.Ш. дал телефона на приятеля си, като го инструктирал да го пази до другия ден, за да не го намери баба му вкъщи.  Съдебномедицинската експертиза е установила, че на пострадалата жена е причинено счупване на челюстта, контузии на главата и лявата ръка. 

К. Б. е предаден на съд за вещно укривателство и за подпомагане на извършването на престъплението. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Ваня

Ваня

22.09.2020 | 13:34

Да оставят маскарада и коронясването,ами да се заемат сериозно със подобни токсични човечета.Има какво да се измисли и направи и то много добре,въпрос на желание и организация.

Отговори
6 0
Тиква

Тиква

22.09.2020 | 08:22

Мутренската зган,точно такива управляват и България, нищо ново.

Отговори
5 3
Каун

Каун

22.09.2020 | 14:47

Мутрите са рожба на тези които симпатизираш - комунистическите отрепки Справка 90-те

Отговори
0 1
Филип

Филип

21.09.2020 | 22:55

Тони М., надрусан ли беше като съчини това заглавие или се възхищаваш на копелетата!

Отговори
8 0
И там

И там

21.09.2020 | 18:39

Ще го превъзпитат още първата нощ.

Отговори
10 1
Данката

Данката

21.09.2020 | 12:57

Директно в затвора! Бързо производство и в панделата. Няма какво да му се чудят!

Отговори
33 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?