Следвайте ни

Здравко Димитров отваря приемна за гражданите

viber icon

Здравко Димитров започва да приема граждани в Общината от следващата седмица. "Още като кандидат за кмет обещах, че проблемът на всеки пловдивчанин, стигнал до мен, ще е и мой проблем, а с експертите от моя екип ще търсим решенията. Каквото съм казал, го върша", коментира Здравко Димитров. 

Той уточни, че от първия ден на мандата не е пропуснал да изслуша всеки, който го е потърсил. "Граждани  ме спират на улицата, идват в Общината, звънят по телефона и на никой не съм отказал среща и разговор", каза Димитров.

В момента кабинетът на кмета е в ремонт. Затова първите срещи ще се провеждат в заседателната зала на пл. "Стефан Стамболов" 1. 

Приемните дни на Здравко Димитров се уточняват в администрацията. След като графикът бъде изготвен, ще бъде оповестен на сайта на Общината и в медиите заедно с телефоните за връзка. Подготвя се и електронна форма за контакти. 

Гражданите ще могат да се записват за приемните  ми дни, а в срещите задължително ще участват и експерти  от моя екип, за да може да се отговаря на минутата на поставените въпроси, обеща Здравко Димитров.  

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?