Следвайте ни

Заедно за Ангел! Баща на 3 деца се бори за живот

viber icon

Ангел е от град Пловдив, на 34 години – сърцат съпруг, верен приятел и баща на 3 малки деца.
В края на месец юли Ангел и семейството му ненадейно се сблъскаха с кошмарната диагноза остра миелоидна левкемия.

В момента Ангел се лекува в Клиниката по хематология в Пловдив и му предстои втори курс на химиотерапия, но за пълното му възстановяване е необходима скъпоструваща трансплантация на стволови клетки в Германия.

Всички знаем, че не сме застраховани, но сякаш живеем с мисълта, че “на нас и близките ни не може да се случи”... Затова обаче сме хора, за да си помагаме в тежки ситуации.

Необходимите средства за лечението, съпътстващите го разходи и последващите процедури са огромни и непосилни за едно нормално семейство. 

Вярвам, че ЗАЕДНО ще успеем да се справим и да му помогнем да се пребори за своя живот, за да се грижи за прекрасното си семейство.

Кампанията #Заедно за Ангел стана национална и в нея се включиха добри хора от цялата страна със събития, организирани за набиране на средства, да помогнат на Ангел да види как растат децата му.

Jack Daniels Club Hall и Ивайло Цанков организират на 21 и 22 септември на Ядрото в Kапана от 17:30 ч. концерт в подкрепа на младия баща. На сцената в Kапана ще излязат изпълнителите: Иван Иванов, Jenny Jo, Александър Георгиев, Йоан Баков, Илин Папазян, Гергана Великова и Атанаска Тенева, познати на публиката от Гласа на България и Х фактор. Заповядайте да бъдете част от добротата, заляла Пловдив в борбата за живота на Ангел.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?