Следвайте ни

Спартак Николов успокоил леля Надя: Християнин съм, няма да отрежа водата

viber icon

На метри от терена на фирма "Джи Ел Си Венчърс БГ" се намира параклисът "Св. Богородица". Той е построен с дарения на миряни. Екипът ни откри на големия християнски празник Вяра, Надежда, Любов Надежда Николова. Жената разказва, че дошла, за да отключи параклиса за богомолците. 

Храмът е от близо 26 кв. м, а площта около него е около  700 квадрата, разказва леля Надя. Пространството е оградено, добре озеленено и поддържано. 

Надежда разказва, че миналата година експерти от Горското пристигнали на място, за да направят оценка на терена около параклиса. Той бил вдигнат с учредено право на строеж, а земята под него е на Горското.

Според Надежда теренът бил предложен на сдружението, вдигнало параклиса, но цената била много висока. Жената разказва, че не знае кой строи близо до параклиса, нито какво. Някои хора в района коментирали, че ще бъде СПА комплекс. 

Когато строителството тръгнало, Надежда се притеснила, че водата до чешмата в двора на параклиса може да спре, ако прекъснат водопровода. Затова тя подала молба във ВиК - Пловдив, в която споделила опасенията си.

"Знам, че със Спартак Николов няма как да се видиш, затова пуснах писмена молба до него като шеф на ВиК, оставих и телефона си. Веднага ми върна обаждане с думите: "Не бой се, аз съм християнин. Няма да отрежа водата", разказва Надежда.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Жаден

Жаден

21.09.2020 | 23:51

Декоративна чешма с вечно сухо кранче. В това се изразява ,,голямото благородство,, на тази стисната лелка

Отговори
2 1
Съмнение

Съмнение

21.09.2020 | 10:10

Ама какъв християнин е тоя , като баща му беше голям комунист от Тошово време ? Кога комунистите са си кръщавали децата - никога !

Отговори
4 2
Знаещ

Знаещ

21.09.2020 | 09:13

Във ВИК се назначават само хора на герб! Ако не си ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ставаш,по по лична молба и декларация за вярност. Същото да важи и за семейството ти. При най-малки съмнения те гонят дисциплинарно. Това което ще се строи на хижа Здравец до параклиса е спа център е на приближени на шефа на ВИК -Пловдив, и на Иван Тотев !!! Ай честита ви нова поредна далавера !

Отговори
11 2
Ейииии

Ейииии

21.09.2020 | 09:01

Ако не беше християнин щеше да я отреже?На такъв принцип ли се назначават ВИК шефовете.Ейиии.

Отговори
10 2
От кръга Т!

От кръга Т!

21.09.2020 | 08:47

Какво "благородство, каквс човечност и вяра в доброто"! Оксзеа се че и наглите крадци назначени от мафията да ни решават съдбините имат сърца! Какъв жест какво благородство! Нямам думи за тези негодници, които паразитират на нал гръб!

Отговори
14 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?